Renovatie en Verbouwing

Alle bouwwerken in en rond de woning van A tot Z!

Zorgeloos verbouwen met onze renovatiewerken

Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor uw renovaties in België of in Nederland? Schakel ons als renovatiespecialist in en al uw bouwproblemen behoren tot het verleden. Wij hebben jarenlange ervaring in renovaties en verbouwingen.

Goed begonnen is half gewonnen

Voor alle soorten renovaties is het altijd een goed idee om goed op voorhand te plannen. Rouffra wilt dat u voor geen enkele onaangename verrassing komt te staan, dus overloopt deze vakman samen met u wat er allemaal moet gebeuren. Een concreet werkplan mét een tijdskader mag u sowieso verwachten. Op die manier weet u precies hoe de vork in de steel zit.

Totaalprojecten in renovatie

Bij Rouffra hebt u één renovatiebedrijf voor al uw verbouwingswerken. Dat heeft voor u alleen maar voordelen. Juist omdat ze alle verbouwingen zelf uitvoeren, samen op zoek gaan naar de beste oplossingen en non-stop waken over de kwaliteit van de uitgevoerde werken, verliest u geen tijd, energie en geld door verschillende aannemers aan te moeten spreken. Dit team van specialisten is perfect op elkaar ingespeeld en zorgt voor een vlekkeloos en naadloos verloop van al uw verbouwingswerken.

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer informatie over verbouwingen in Belgie en Nederland? Neem dan gerust contact op met ons op. Deze renovatiespecialist staat steeds klaar om u bij te staan met zijn expertise en weloverwogen raad. Maak snel een afspraak en dan komt hij langs om een vrijblijvende offerte op te stellen.