BADKAMERS

Alles voor uw droombadkamer!

Uw badkamerrenovatie is in betrouwbare handen.

Rouffa Tegels in Lanaken is gespecialiseerd in tegelwerken en in sanitaire werken. Voeg die twee expertises samen en u krijgt een vakman die voor u een complete badkamerrenovatie kan voorzien. Badkamerrenovatiewerken houden zowel alle loodgieterij in als het plaatsen van vloertegels en wandtegels. Maar ook het plaatsen van de badkamermeubels en de verlichting. En zo verkrijgt u sneller dan verwacht de badkamer waar u al zo lang van droomt!

Mooie afwerking gegarandeerd

Bij Rouffa Tegels worden alle renovatiewerken in samenspraak met de klant uitgevoerd. Binnen uw smaak en budget dus. Een persoonlijke service en kwaliteitsvolle afwerking draagt de zaakvoerder van Rouffa Tegels hoog in het vaandel.

Vraag uw gratis offerte

Een offerte is steeds geheel vrijblijvend. Twijfel er dus niet aan om contact op te nemen wanneer u een badkamerrenovatie in Lanaken of omstreken wilt laten uitvoeren.

Ook kan u 7 dagen op 7 een bezoek brengen aan de showroom van Rouffa Tegels in Lanaken. Hier kan u alle soorten tegels in het aanbod alvast onder de loep nemen. Graag tot binnenkort!