Kwaliteitsvolle tegels, scherpe prijzen

Ontdek de showroom van Rouffa Tegels in Lanaken

Anders dan bij andere tegelverdelers vindt u bij Rouffa Tegels in Lanaken een expert in vloertegels, wandtegels en terrastegels die kwaliteitsvolle tegels aanbiedt aan messcherpe prijzen. Daarenboven staat de zaakvoerder hier zelf in de showroom. U kan dus niet alleen zeker zijn van duurzaamheid en kwaliteit, maar ook van een persoonlijke service.

Wist u dat u bij Rouffa Tegels niet alleen de tegels kan kopen, maar deze ook via dezelfde firma kan laten plaatsen? Zo hoeft u na uw aankoop niet meer op zoek te gaan naar een vakman die de plaatsing voor zijn rekening neemt.

Vloeren

Vloertegels in alle vormen en maten. En zeker en vast binnen uw budget!

Wandtegels

Kies wandtegels in natuursteen of opteer voor keramische tegels. Perfect voor elke stijl van keuken of badkamer.

Terrastegels

Aan welke terrastegel had u gedacht? Wij verzorgen zowel kleine als grote tegelprojecten.

Centrale Verwarming & Sanitair

Niet alleen tegelwerk, maar ook sanitair werk is een specialisatie van Rouffa Tegels in regio Lanaken. U kan dus ook uw centrale verwarming en sanitair door deze vakman laten plaatsen.

Badkamers

Zelfs een complete badkamerrenovatie of nieuwe badkamer behoort tot de mogelijkheden. Van tegels en sanitair tot het plaatsen van badkamermeubels en verlichting.

Contact

U vindt de showroom op de Kiezelweg 199 in Veldwezelt, Lanaken. Zo is Rouffa Tegels in regio Lanaken de tegelspecialist waar u zeker eens moet langsgaan! De zaak is elke dag geopend, zelfs op zaterdag en zondag. Graag tot snel!